Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Καφέ αγναντεύοντας το Μπούρτζι - Ο φθηνότερος Καφές!!!


Θέλετε να πιείτε το καφεδάκι σας αγναντεύοντας το μπούρτζι?? Ποιά καφετέρια είναι άραγε η φθηνότερη?? Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως το Napoli προσφέρει το φθηνότερο καφέ. Ποιός ο λόγος λοιπόν να πίνεις καφέ στις διπλανές καφετέριες?? Ή σου περισσεύουν ή έχεις άγνοια των τιμών. Μήπως έχουν καλύτερη θέα οι διπλανές καφετέριες άραγε? Η δύναμη του καταναλωτή να καθορίζει τις τιμές είναι τεράστια. Μήπως ήρθε η ώρα να μπουκοτάρουμε αυτούς που ακόμα και τώρα πουλάνε το καφέ πανάκριβα και να επιβραβεύουμε αυτούς που κρατάνε φιλικότερες τιμές απέναντι στο καταναλωτή? Μπορούμε άραγε να μειώσουμε τις τιμές με τις επιλογές μας? Βέβαια και μπορούμε, αυτό που χρειάζεται είναι μαζική συνείδηση και επιλογή του φθηνότερου. Ας κάνουμε ένα πείραμα όλοι μαζί αποφεύγοντας τον ακριβό καφε... Και όταν και οι διπλανοί μειώσουν τις τιμές τότε θα τους διαφημίσουμε και αυτούς.

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ.
    Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΑ!
    «το φτηνό κρέας είναι για τους σκύλους»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή η παροιμία. Αυτό όμως στη προκειμένη περίπτωση σημαίνει πως υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ του καφέ που προσφέρει η μια και η άλλη καφετέρια? Ενδιαφέρον έχει, παρακαλώ εξηγήστε μας για να καταλάβουν οι καταναλωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yiannis

    για το κρέας συμφωνώ, αλλά για τον καφέ τι να πω? ξέρω ότι πληρώνω τον *αέρα* που πλήρωσε ο μαγαζάτορας και τη θέα του Μπόυρτζι ή τις πολύ νεαρές στην ΠΑΣΑΡΕΛΑ!!! κι όχι τον κφέ πρώτε ανώνυμε! για να ξέρομε τι λέμε δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζί με τον καφέ πληρώνουμε τα νοίκια τους φόρους, τα τέλη για την πλατεία, αλλά και την Mesendes του καφετζή!
    Περισσότερο πληρώνουμε για την οσμή των υπονόμων που δεν θέλει με τίποτα να φύγει από το λιμάνι του Ναυπλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή