Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Το ψωμί στον Ν. Αργολίδας


Το ψωμί στο νομό μας πωλείτε κατα μέσο όρο στα 0,70 Ευρώ το μισόκιλο και στα 1,40 Ευρώ το κιλό. Αν είστε αρτοποιός που έχετε καλύτερες τιμές γενικά ή θέλετε να προσφέρετε καλύτερες τιμές για συγκεκριμένη περίοδο, στείλτε μας email με την προσφορά σας και θα σας διαφημίσουμε. Αν πάλι σαν καταναλωτές έχετε εντοπίσει κάπου καλύτερες τιμές, δώστε μας τις πληροφορίες για να ενημερώσουμε το κοινό.

1 σχόλιο:

  1. Το ψωμί στο Ναύπλιο πωλείτε 0,80 € το μικρό τεμάχιο και στα 1,50 € το μεγάλο, που σίγουρα δεν είναι κιλό αλλά περίπου 700 γραμμάρια. Αν το δούμε σαν 1,5€ σε σχέση με ένα πακέτο τσιγάρα ή έναν καφέ είναι πολύ φτηνό. Αν το συγκρίνουμε με τις τιμές του σταριού ελληνικές και διεθνής είναι πανάκριβο. Θα μου πείτε ότι συνυπολογίζονται και άλλα, νοίκια, τηλέφωνα, ΔΕΗ, καύσιμο κ.α.
    Ναι αλλά οι φούρνοι δεν πουλάνε μόνο ψωμί. Πάντως στην Αργολίδα δεν έχω δει φτωχούς φουρναραίους. Κάποιες φουρνάρισσες οδηγούν αλαζονικά κάμπριο Μερσεντές. Τα πανάκριβα τζιπ είναι συνηθισμένα.
    Και στη φορολογική τους δήλωση, το εισόδημα είναι λιγότερο από 12.000€, δηλαδή κάτι λιγότερο από μια καθαρίστρια του δημοσίου !!!!
    Γιαυτό χρεοκόπησε το ταλαίπωρο Ελληνικό Δημόσιο και εμείς θα πούμε το ψωμί - ψωμάκι δηλαδή τα 300 γραμ θα μας τα πουλήσουν για κιλό σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή