Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η περιοδεία του Πάνου Καμμένου στην Αργολίδα




Το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κ. Πάνος Καμμένος, επισκέφτηκε την Αργολίδα στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα λόγω...

των (ιδιαίτερα κρίσιμων) εκλογών της 6ης Μαϊού. Δίπλα του ήταν οι υποψήφιοι Βουλευτές Αργολίδας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" (Κατερίνα Μπόμπου-Δανούση, Ζέρβα Μαρία, Μούγιος Πέτρος, Τσιλογιάννης Αλέξανδρος, Τσούλος Χρήστος), καθώς και ο (συμπατριώτης μας) κ. Γιάννης Μανώλης ο οποίος "κατεβαίνει" ως υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στην Β εκλογική περιφέρεια της Αθήνας. 



"Ανεξάρτητοι Έλληνες" λέγεται το κόμμα (και όχι το μοναδικό -ίσως επίσης το ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ή και δύο ταυτόγχρονα από αυτούς,) το οποίο συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να δώσει Βουλευτή στην Αργολίδα. Ειδικά αν είναι τρίτο κόμμα στο νομό σε συνδυασμό με ποσοστό της Ν.Δ. κάτω του 25 - 28%, θα σηματοδοτήσει μια πρωτοφανή για το νομό μας αλλαγή. Να υπενθυμίσουμε πως η ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωσε 34% στην επικράτεια και 42% στο Ν. Αργολίδας, ήτοι 29.000 σταυρούς. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν την απαγόρευση μιλάνε για τις τρέχουσες εκλογές για ποσοστό 24 % για την Ν.Δ.  και ίσως είναι και υπερβολικές.



Αυτά σημαίνουν πως πλέον οι Βουλευτές θα κριθούν στις 5.000 ψήφους για τα μεγάλα κόμματα στο νομό μας, και ίσως και σε πολύ λιγότερες ψήφους για τα λεγόμενα "μικρά" κόμματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου