Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Εκλογολογίες!!!

Τελικά σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα πέσει πολύ σφαλιάρα!!! Μην βλέπετε τα ΜΜΕ που μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούν να λειάνουν τις γωνίες. Κυκλοφόρησαν ήδη σε Blogs πως ο Σαμαράς στην τελευταία του προεκλογική ομιλία στην Θεσσαλονίκη δεν είχε πάνω από 300-400 άτομα. Οσοι παρακολουθείτε τα δελτία ειδήσεων είναι σίγουρο ότι θα δείτε «πυκνό» πλήθος και ψηφοφόρους ενθουσιώδεις να κουνάνε τις τεράστιες σημαίες τους.
Δείτε κάποια διαφορετικά πλάνα από τη συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά που παρατρίχα να αναβληθεί!:

Τα δύο μεγάλα κόμματα αναμένεται να πατώσουν πολύ περισσότερο από ότι αναφέρουν οι πουλημένες δημοσκοπήσεις. Παρόλο το κυνηγητό από τα ΜΜΕ μέχρι και την τελευταία στιγμή να εκβιάσουν τον κόσμο και να σώσουν ότι μπορούν δημιουργώντας ψευδείς εικόνες, το ποτάμι δεν έχει γυρισμό. Όπως αναφέρεται η μέχρι στιγμής μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση ήταν η σημερινή του ΚΚΕ στο πεδίο του Άρεος, αυτά λοιπόν είναι τα σημεία των καιρών, το αναφέρουμε απλώς ως δείγμα των στιγμών που ζούμε και όχι ως αβάντα στο ΚΚΕ.

Και σε τοπικό επίπεδο, παρακολουθήσαμε τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα να ζητωκραυγάζουν για υποτίθεται μεγαλειώδη συγκέντρωση δεξιού υποψηφίου , παρακολουθώντας όμως τα εκτενή πλάνα από την τηλεόραση είδαμε πως όλοι και όλοι ήταν τρεις και ο κούκος. Τα αδέρφια, οι θείοι, άντε και τα δεύτερα ξαδέρφια!!! Και το θέμα είναι πως ακόμα και από αυτούς, οι μισοί θα αλλαξοπιστήσουν μπρος στην κάλπη. 

Είναι τυχαίο και το γεγονός πως δεν γίνεται Debate? Να μαλώσουν δηλαδή για τα προσχήματα και σε 3 μέρες να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας? Η γραφικότητα δεν θα είχε όρια. Το ερώτημα βέβαια είναι αν και κατά πόσο θα μπορούν να κάνουν αυτοδύναμη κυβέρνηση τα δύο μεγάλα κόμματα ακόμα και με συνεργασία. Ίδωμεν...

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Φίλε. Πέντε μέρες πριν τις εκλογές και έπεσες σε όλα όσα έλεγες μέσα !!! Λες και τα ήξερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή