Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Συνεργασία Δήμου και εμπορικού συλλόγου


emporikossulogos
Σε συνάντηση του Δημάρχου Nαυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου  με τα μέλη του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου αναφέρθηκαν εκτενώς στα χρόνια προβλήματα στο κέντρο της παλιάς πόλης, όπως περιφρούρηση των  ελεύθερων χώρων, το παραεμπόριο, η καθαριότητα και φυσικά η λαϊκή αγορά  της πόλης, ζητώντας την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής ώστε να επιλυθούν.
Οι απόψεις των δύο πλευρών συνέπεσαν στα περισσότερα ζητήματα και συμφώνησαν κοινή δράση για την άμεση αντιμετώπιση των παραπάνω θεμάτων. Παράλληλα εξέτασαν και τρόπο συνεργασίας του Δήμου με τον εμπορικό σύλλογο για να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί περισσότερο η παλιά πόλη και τα τουριστικά προϊόντα του Δήμου.
Ειδικά για το θέμα του παραεμπορίου το οποίο σύμφωνα με τον εμπορικό σύλλογο ανθεί κυρίως, στο κέντρο της παλιάς πόλης, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας έτσι ώστε να παταχθεί.
Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε την κατανόηση των εμπόρων για τις όποιες παλινδρομήσεις από πλευράς δήμου στα αιτήματα του εμπορικού κόσμου και ανανέωσε το ραντεβού, καθώς έχει υποσχεθεί πως θα υπάρχει συνεχής και απόλυτη συνεργασία  της Δημοτικής Αρχής με τον εμπορικό κόσμο της περιοχής. Από την πλευρά τους οι έμποροι δήλωσαν πως αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της συνεργασίας αυτής και τα οφέλη που θα προκύψουν για ολόκληρο τον Δήμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου